Perinteinen ja palveleva huoltoasema

Mennääks Rämälle tankkaa?
Huoltoasemapalvelua Kotkassa jo vuodesta 1964

Risto Rämän huoltoasema on jo reilu viisikymppinen, perinteinen ja perinteisesti palveleva huoltoasema Kotkan Jylpyllä, vain pari minuuttia E18-moottoritieltä Kotkaan päin.

Meiltä saat tankattua tarvitsemaasi polttoainetta: bensiiniä, dieseliä tai moottoripolttoöljyä. Voit maksaa tankkauksen automaatilla tai sisällä kassalla. Yrityksille tarjoamme mahdollisuutta ostoihin tilille.

Huoltoasemalta nestekaasu, eväät, autotarvikkeet ja kalastusluvat

Huoltoaseman myymälässä on hyvä valikoima autotarvikkeita, pyyhkijänsulista tiekarttoihin ja erilaisiin auton hoitoon ja huoltoon liittyviin öljyihin ja kemikaaleihin. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään autoiluun liittyvissä pikku pulmissa, ja tulee vaikka täyttämään lasinpesunestesäiliön sekä lisäämään moottoriöljyä puolestasi – kysy rohkeasti, niin jelppaamme!

Meiltä saat myös nestekaasua eri kokoisissa pulloissa – hyvä syy poiketa mökkimatkalla ja ostaa samalla lauantaikarkit, lasinpesuneste ja vaikka evässämpylät kahviosta. Niin, ja tietenkin myös sen helposti unohtuvan pienkonebensan ruohonleikkuriin ja muihin koneisiin!

Myymme myös kalastuslupia Kotkan Siikakoskelle sekä Landbon merialueelle huoltamon aukioloaikoina.

Huoltoasema / myymälä

Jylpyntie 39, Kotka
Puh. 05 218 0000

Avoinna

ma-pe klo 6.30-17.00
la klo 8.00-13.00
su suljettu

Lämmitysöljy, tilaukset ja hintatiedustelut

Huoltoaseman aukioloaikoina:
puh. 05 218 0000

24/7: toimisto@ritoil.fi tai
oheisella lomakkeella »
Puh. 05 218 0000 huoltoaseman aukioloaikoina

Öljylämmitys – myynti ja jakelu Risto Rämältä ripeästi

Myymme ja jakelemme lämmityspolttoöljyä koteihin ja yrityksiin Pyhtään, Kotkan ja Haminan alueella. Palvelemme ripeästi – pystymme toimittamaan polttoöljyn useimmiten jo samana tai seuraavana päivänä tilauksesta.

Ennen kuin öljykattila siis tyhjenee, pirauta meille, niin ystävälliset kuskimme käyvät täyttämässä säiliön! Voit maksaa polttoöljyn myös erissä Svea Ekonomi -rahoituksen avulla.

Tervetuloa tankkaamaan ja tilaamaan lämpöä kotiin!

Svea Ekonomi logo